Turn for voksne 18+

Turn for voksne 18+

Påmelding:


Treningsavgift sesongen 2023/24:
Voksenturn Kr. 1500,- inkl. 200,- kr i medlemskontingent.

Kr 150,- pr gang

Treningstider: Mandager i Brynhallen 20.00-21.30


Turn for voksne:

Turn for voksne har vokst seg stort og blitt kjempepopulært de siste årene. Nå kan vi endelig tilby dette her i Elnesvågen Turnforening også!

Vårt turn for voksne parti fokuserer riktig nok på turn, men det stiller ingen krav til tidligere turnerfaring. Det er ca 30 minutter oppvarming og deretter en time i apparatene. Når det er ønskelig avslutter vi med noe styrketrening. Vi tilbyr apparater innenfor troppsturn og vi har svært dyktige og kompetente trenere. Vi tilpasser treningsopplegget for hver enkelt deltaker på bakgrunn av deltakernes erfaring med turn. Alt fra nybegynnere til erfarne. På våre voksenturnpartier skal vi skape mestringsglede, selvfølelse og opplevelsesglede gjennom trening av grunnleggende turn og basiselementer på alle nivåer. Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på. Det er aldri for sent å starte med turn!


Basistrening er en god treningsform som passer for alle. Deltakerne blir utfordret på øvelser som har til hensikt å utvikle koordinasjon, bevegelighet og generell styrke av hele kroppen.

Basis står for: Balanse Allsidighet Styrke Indre forståelse og Smidighet

Basistrening hos oss består av:

  • Trening av hele kroppen
  • Videreutvikling av motoriske ferdigheter
  • Koordinasjon, stabilitet, styrke og bevegelighet
  • Riktige teknikker
  • Tilrettelegging ut ifra den enkeltes nivå
  • Fokus på sosialt miljø

Basistrening kan anbefales for opptrening og er et godt supplement til annen idrett. Trenerne legger opp treningen ved å bruke turn og basisferdigheter som grunnlag.